Långsiktiga relationer.

Vi, bröderna Mats och Peter Hansson, är stolta över våra skickliga hantverkare varav några varit med oss sedan starten 1988. Tillsammans med väl utvalda underentreprenörer och samarbetspartners erbjuder vi en komplett service för våra beställare.

Vi är vana att arbeta långsiktigt i förtroende med våra uppdragsgivare och är lyhörda för kundens önskemål. I Sisjöns Byggnads AB finner du en pålitlig samarbetspartner som månar om sina kunder och tar hand om allt från projektering till slutstädning. Vi tar hand om detaljerna, det innebär att vi är den enda kontakt du behöver för att göra verklighet av ditt projekt.
Hos oss upplever du fördelarna med nära samarbeten som innebär snabba beslutsvägar och korta ledtider. När vi lämnar en budget eller anbud kan du känna dig trygg med att allt finns redovisat, så att du inte bjuds på några obehagliga överraskningar i slutändan.

När någon frågar vad som är speciellt med Sisjöns Byggnads AB blir vårt svar: de kompetenta medarbetarna, ett ovanligt högt kvalitetsmedvetande och ett starkt intresse att utföra ett riktigt gott hantverk.

Vi har sagt det förut men det tål att upprepas – Sisjöns byggnads AB tar ett totalansvar som ger dig mervärden i form av trygghet, färre bekymmer och mer tid över till annat. En riktig byggmästare helt enkelt.